Hozzávalók: 20 dkg liszt, 10 dkg kókuszreszelék, 15 dkg porcukor, 13 dkg vaj, 2 tojás, egy csomag vaníliás cukor, egy csipet só
Elkészítés:A kókuszreszeléket aprítóval daráljuk le. Gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze a hozzávalókat, majd a nyers tésztát csomagoljuk fóliába és tegyük a hűtőbe egy-két órára.Az idő leteltével vegyük elő a tésztát és vágjuk két-három darabba, hogy könnyebben tudjunk vele dolgozni. Enyhén lisztezett felületen nyújtsuk ki mindegyik adag tésztát körülbelül 3 -5 mm vastagra, a tetejét vékonyan szórjuk meg liszttel és szaggassuk ki lisztbe mártott
Sajátsüti -kiszúróval. Vegyünk elő egy sütőlemezt, béleljük ki sütőpapírral, majd helyezzük rá a nyers kekszeket. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra és
10 perc alatt süssük készre a süteményeket.