Hozzávalók
(kb. 25 5x7 cm darabhoz)
250 g liszt • icipici sütőpor • 150 g porcukor • csipetnyi só
1 tk fahéj, 1 tk kardamom • 1 tk őrölt szegfűszeg
1 tk őrölt gyömbér • 1 tojás • 125 g vaj • 50 g natúr marcipánmassza
Elkészítése:
Az összes hozzávalót dolgozd össze, amíg egy sima tésztát nem kapsz. A tésztát fóliába csomagolva kb. 2 órára tedd a hűtőbe.
Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra.
Nyújtsd ki a tésztát vékonyra (3-4 mm) porcukorral szórd meg a tetejét és Sajátsüti-kiszúróval szaggasd ki a kekszeket.
Tedd a kekszeket egy sütőpapírral bélelt sütőlemezre és kb. 7 perc alatt süsd készre.