Őszi, illatos, fahéjas keksz

Hozzávalók:
340 g liszt
180 g porcukor
125 g vaj
1 tojás
2 ek. tej
1 tk őrölt fahéj
1 csipet só

A vajat a porcukorral összekeverjük, majd mehet hozzá a liszt, a tej, a tojás és a fűszerek. Addig gyúrjuk, míg egy sima tésztát nem kapunk. Tegyük a hűtőben legalább egy órára. Hűtés után lisztezett deszkán nyújtsuk 3-4 mm vastagra majd kedvenc Sajátsüti-kiszúrónkkal szaggassuk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe tegyük és süssük 180 fokon kb. 10-12 percig. Frissen ropogós, de jól zárható dobozban pár nap alatt megpuhul. Egy bögre kakaóval, meleg teával a borongós őszi napok is könnyebben telnek.

Őszi, illatos, fahéjas keksz

Random sütikiszúrók